По повод премиерата на новия оригинален HBO сериал Домът на

...
 По повод премиерата на новия оригинален HBO сериал Домът на
Коментари Харесай

Отглеждаме дракончета във виртуална реалност

 По мотив премиерата на новия автентичен HBO сериал " Домът на дракона " на 22 август, HBO Max започва и за България формалното гратис приложение за добавена действителност House of the Dragon: DracARys, с което всеки може да " излюпи " и отглежда собствен личен змей. Приложението се употребява на британски. Вижте видео показване на приложението DracARys:  https://www.youtube.com/watch?v=eW-lxnmapJ4 С приложението почитателите по целия свят ще могат да " излюпват " и отглеждат свои лични виртуални дракони вкъщи.

Всеки змей ще бъде неповторим, с помощта на грижите на своя собственик  и до момента в който пораства, ще разкрива повече за причудливите създания, изложение в книгите на Джордж Р. Р. Мартин. Потребителите също ще научат валирийски думи от " Домът на дракона ", с цел да възпитават своя змей с гласови команди. 

Предвидено е отгледаните до зрелост дракони да минават на второ равнище в приложението-игра и към този момент да са забележими и за други консуматори, които ще могат да взаимодействат с тях.  Зад този комплициран план, който ни връща в детските мемоари и игрите с ‚тамагочи‘, стоят екипите за цифрови нововъведения и маркетинг на HBO Max и екипът на The Mill - художници, технолози и стратези.

В създаването са употребявани игровия мотор Unity и технологията Lightship на Niantic, с въздействащ звуков дизайн от основаното в Лондон студио Factory. " С " Домът на дракона: DracARys " създадохме най-персонализираното, дружелюбно, виртуално творение, което в миналото е оживявало на вашия телефон, въплъщаващо най-модерната технология за добавена действителност " - споделя Виктор Пинейро, шеф, Дигитални нововъведения в HBO Max - " Нямаме самообладание почитателите да си основат профили в DracARys и още повече да се потопят в света на Вестерос. " " Когато драконите от Вестерос се появят в шоуто, това постоянно е спиращ дъха, вдъхващ благоговение миг ", споделя Кевин Йънг, креативен шеф в The Mill и основен креативен шеф за приложението.

" С DracARys искахме потребителите да изживеят тези моменти на благоговение и знамение в подтекста на всекидневието си. Нашите упоритости са да допълним света на Вестерос и митологията на шоуто надграждайки ги, като в същото време разтеглим границите на вероятното в Метавселената ", прибавя той.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР